Lecteur - Graveur CD/DVD - Dell Latitude D600

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005,
Laptop Računalnik stik Informacije

Lecteur - Graveur CD/DVD Dell Latitude D600

  RSS for computer part Katalog » Laptop » Lecteur - Graveur CD/DVD » Moj racun  |  Vsebina kosarice  |  Nakup   

62.879 € 54.48€

Izdelek na zalogi. 6 mesecev garancije
Dell Latitude D600 Popis :

Dell Latitude D600

Kategorie : Lecteur - Graveur CD/DVD

Simptomi pisatelj bralcu DELL LATITUDE D600 napako:

Ali se lahko šteje za napako, če za katero koli resnejšo vaš DVD ali CD, pa še takrat je še Test Drive snemalnik DELL LATITUDE D600, na primer dual boot linux verzija, da se zagotovi vprašanje gori DELL računalnik ni priključen na voznikovi ali programske opreme nezdružljivosti.

Drug primer je problem v branju vašega problema CD ali DVD z več testnega cd dvd ali cd bootable neposredno po BIOS (nameščanje Windows CD, na primer), saj neposredno boste odpravili možnost sistemskega problema.

Še en simptom je lahko tudi DELL LATITUDE D600 vaš prenosnik ne prepozna DVD predvajalnikom CD-jev DELL LATITUDE D600, preverite, če ste ga videli v BIOS-u, vendar bodite previdni, včasih lahko pride tudi od matične plošče.

Spremenite svoj cd dvd gorilnika pogon DELL

Nič lažjega, na splošno pa je vijak na zadnji strani računalnika, da ohrani svojo DELL DELL LATITUDE D600 diska, tako da se ne more zanašati, nato pa odvijte prišel ven s ploščatim izvijačem.

Večina diskov cd dvd gorilnika DELL LATITUDE D600 se prodajajo gola, tako da boste dobili majhno zarezo odvil zadnji del izvirnega diska, Ditto za malo plastično pred prej. V nekaterih primerih je vaš bralec DELL opremljen z prazna in še dodatno povezljivost, ki se prilega SATA ali IDE. Vse to je odvil iz vašega bralca in pisatelja DELL originalni revissable znova.

Izberite svojo DELL LATITUDE D600 bralec pisatelj

Moral bi videti reference na vašem disku, je najbolje, da izberete isti pri nakupu, vendar se zaveda, da so bili DELL isti stroj kombinirani z bralci različnih blagovnih znamk DELL z enakimi značilnostmi. Vi ste verjetno, da gre kaj narobe z vašim predvajalnikom DELL LATITUDE D600 z blagovno znamko računalnika, še manj pa jih referenčni .

Večino časa obstajata dve vrsti povezave: SATA in IDE, v bistvu glavni dejavnik nezdružljivosti je v oklepaju na sprednji strani, lahko starejši model računalnika imajo različno vezi pred drugimi, ki so čiste. Ne naredite napako z nakupom pogon, ki se ne nanašajo na vaš referenčni DELL LATITUDE D600 ali vašo blagovno znamko. Morda ne boste mogli namestiti sprednji del pogonskega DELL

Uporabite svoj predvajalnik.

Bodite prepričani, da push dvd pravilno, če ta ne bo spremenila, in lahko poškoduje leče. Ne postavljajte tekočin poleg tega eno ali ga dal v peščenih ali prašnih prostorih. Ne pustite, da vaš bralec DELL odpreti, če to ni potrebno, lahko prodrejo umazanijo v notranjosti.


Izdelek nadaljnjo prodajo. 100% Delovna - 100% testiran. Dobava: 4 dni

Novo: Get nov izdelek za isto ceno na prošnjo za komentar o nakupu (podaljšani čas dostave: 18 -22 dni za nov izdelek)
Seznam združljivih referenc

d60 d60q d60o d6q0 d6qq d6qo d6o0 d6oq d6oo dg00
  Hitro iskanje


 
6 mesecev garancije


Dobava: 4 dni
  Kosarica  
0 artiklov