Pogoji uporabe
Te prodajne pogoje skleneta družba Brakstar na eni strani. Kapital 1800 evra s sedežem je na 2 rue de Coulon - 18310 Graçay, vpisana v sodni register in Bourges podjetja (Cher) pod številko 485 013 809 RCS Bourges, in katera koli oseba ali subjekt, ki želi na nakup preko spletne strani SARL BRAKSTAR.

Ti pogoji cilj določajo pogodbeno razmerje med Brakstar in kupcem in pogoji, ki veljajo za vse nakupe preko prodajnem mestu Brakstar da kupec bodisi poklicno ali potrošnikov.

Pridobitev blaga ali storitve na tem spletnem mestu pomeni, da kupec teh prodajnih pogojev sprejme brez rezerve.

Ti pogoji prodaje prevladajo nad drugimi splošnimi ali posebnimi pogoji, ki jih Brakstar izrecno ne odobri

Brakstar si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pogoje prodaje. V tem primeru veljajo veljavni pogoji, ki veljajo na dan naročila s strani kupca.

Cene

Cene, navedene v katalogu, so cene, vključno z DDV, ob upoštevanju DDV, veljavnega na dan naročila; vsaka sprememba stopnje se lahko odraža v ceni izdelkov ali storitev.

Brakstar rezerve za spremembo cen kadarkoli, le da morajo biti cene navedene v katalogu dan, da velja samo za kupca.

Navedene cene ne vključujejo stroškov obdelave, prevoza in dostave naročil, pod pogojem, da potekajo na spodaj določenih geografskih območjih.

Geografsko območje

Spletna prodaja izdelkov, predstavljenih na spletnem mestu, je odprta za kupce z vsega sveta. (Evropska unija, zunaj Evropske unije, DOM TOM itd.)

ukazi

Kupec, ki želi kupiti izdelek ali storitev, mora:

- izpolni identifikacijski obrazec, na katerem bo navedel vse zahtevane podatke ali dati svojo številko stranke, če jo ima;

- izpolnite spletni obrazec za naročilo, v katerem so navedene vse reference izbranih izdelkov ali storitev;

- potrdite svoje naročilo po preverjanju;

- izvede plačilo v predpisanih pogojih;

- potrdite svoje naročilo in plačilo.

Potrditev naročila pomeni sprejetje teh prodajnih pogojev, potrditev popolnega poznavanja in opustitev lastnih pogojev nakupa ali drugih pogojev.

Vsi podatki in evidentirana potrditev bodo vredni dokaza o transakciji. Potrditev bo vredna podpisa in sprejetja izvedenih postopkov.

Prodajalec bo po e-pošti potrdil posneti nalog.

Značilnosti ponujenih izdelkov in storitev

Ponujeni izdelki in storitve so navedeni v katalogu, objavljenem na spletni strani Brakstar

Ti izdelki in storitve so na voljo v mejah razpoložljivih zalog.

Vsakemu izdelku je priložen opis, opis nujno omenja, ali je izdelek nov ali uporabljen.

Fotografije v katalogu so čim bolj zvesti, vendar ne morejo zagotoviti popolne podobnosti s ponujenim izdelkom.

Baterije in novih mobilnih PC plošče se lahko izvede "združljiv / generično" enake kakovosti ali boljše kakovosti in podaljšane garancije za 1 leto (francoski zakon) (opozorilo bo viden na vsaki strani opisi izdelkov zadeva. Če tudi kadarkoli kakovost izdelka vam ne ustreza, ste zadovoljni ali 100% povrne (plus povrniti stroške vrnitve) v času 30 dni za ti dve vrsti izdelka od datuma prejema izdelka. e-mail: bo pred pošiljanjem poslana tudi stranki, da bo lahko prebral te podatke.

Izdelki po meri (ki niso na zalogi) lahko povzročijo carinske dajatve, kadar je tovarna zunaj Evropske unije, stroške krije kupec. Kupec je dolžan vprašati prodajalca ali bo naročil pred nakupom, če je naročilo. Vsi izdelki po meri so označeni z oznako »Izdelek je na voljo na zahtevo.« v oranžni barvi na vrhu liste izdelkov namesto "Izdelek na zalogi."

 

umik

Kupci, nepoklicne posamezniki, koristi od 14 dni za razmislek obdobje po razglasitvi njihov vrstni red, da se vrnete izdelek prodajalcu za zamenjavo ali povračilo brez kazni, razen za povratno poštnino.

Kdor vnese ime podjetja v polje »Ime podjetja«, ko se prijavite za oddajo naročila, velja za poklicnega.

Vrnitev mora biti opravljena s preklicem v Brakstar 2 rue de coulon 18310 Gracay V roku 14 dni od datuma prejema naročila.

Izdelek mora biti vrnjen v stanju, ki je enako poslani državi. Preverjanje pogoja, opravljenega s pogodbenimi fotografijami med dajanjem na zalogi.

V nobenem primeru ni mogoče prilagoditi izdelka, še zlasti pri nakupu mxm grafične kartice, ki spreminja vbios pred pošiljanjem, da bi zadostila potrebam kupca.

Pogoji plačila

Cena pri naročilu.

Plačila bodo opravljena s kreditno kartico; se bodo uresničevali prek varnega sistema PAYPAL ali SPPLUS, ki uporablja protokol SSL (Secure Socket Layer), tako da bodo prenesene informacije šifrirane s programsko opremo in da nobena tretja oseba ne bo upoštevala med prevozom na omrežje.

Račun kupca se bremenijo samo ob sprejemu naročila ali storitev, ki so na voljo, in količini izdelkov ali storitev, ki so poslani ali preneseni.

Na zahtevo kupca mu bo poslan papirni račun z DDV.

pošiljke

Dobave so poslane na naslov, naveden v naročilnem obrazcu, ki je lahko na dogovorjenem geografskem območju.

V primeru poškodbe med prevozom mora biti utemeljen protest v pisni obliki predložen prevozniku v treh dneh po dobavi.

Časi dobave so le okvirni; če presegajo trideset dni od naročila, se lahko prodajna pogodba prekine in kupec vrne.

Če bi bila parcela ali pismo poškodovana, pa tudi izdelek, mora kupec nujno deponirati terjatev na pošto in nam posredovati potrdilo za pridobitev zamenjave ali nadomestila.

V redkih primerih je naročilo mogoče odpremiti tudi od evropskega zaposlenega, da se zagotovi razumna cena in hitra dostava (redki primer: težave z zalogami, težava pri preskusih preverjanja pred pošiljanjem, izdelek po naročilu, napaka pred nakupom kupca kupca itd.).

garancija

Vsi izdelki, ki jih je dobavil prodajalec, imajo koristi od pravnega jamstva, predvidenega v členih 1641 in po civilnem zakoniku.

V primeru neusklajenosti prodanega izdelka ga je mogoče vrniti prodajalcu, ki ga bo vzel nazaj, ga zamenjal ali povrnil.

Vsi zahtevki, zahtevki za zamenjavo ali nadomestilo morajo biti poslani po pošti na naslednji naslov: SARL Brakstar 2 rue de coulon 18310 Graçay v tridesetih dneh po dobavi.

V primeru naročila profesionalnega naročnika bo ponudila menjavo v okviru razpoložljivih zalog ali kreditov, če bo potrebno.

Vse plošče, ki jih prodajajo, mora namestiti strokovnjak za elektroniko. V primeru električnega problema matične plošče se ne jamči, če kupec ni niti računalniška družba niti ni sposoben predložiti dokazov (račun, potrdilo), da je manipulacijo opravil strokovnjak za elektroniko .

odgovornost

Prodajalec je v postopku prodaje na spletu zavezan samo z obveznostjo sredstev; ne more biti odgovoren za kakršno koli škodo, ki je posledica uporabe internetnega omrežja, kot so izguba podatkov, vdorov, virusi, prekinitev storitve ali druge neprostovoljne težave.

Intelektualna lastnina

Vsi elementi mesta Brakstar so in ostajajo intelektualna in ekskluzivna last Brakstar-a

Nihče ni pooblaščen za reproduciranje, izkoriščanje, ponovno uporabo ali uporabo iz kakršnega koli razloga, tudi delno, elementov spletnega mesta, ki so programska, vizualna ali zvočna.

Vsaka posamezna povezava ali hiperpovezava je strogo prepovedana brez izrecne pisne privolitve podjetja Brakstar

Osebni podatki

V skladu z zakonom, ki se nanaša na podatke, datoteke in svoboščine z dne 6. januarja 1978, se lahko osebne podatke, ki se nanašajo na kupce, avtomatsko obdelajo.

Podjetje Brakstar lahko pošlje poštni naslov stranke zunanjemu partnerju izključno z namenom zagotavljanja materiala, ki ga želi kupec ob nakupu.

Pod nobenimi pogoji se podatki o strankah in kontaktni podatki ne bodo posredovali v komercialne namene ali iz katerega koli drugega razloga, kot je navedeno zgoraj.

Uporabniki imajo pravico do dostopa in popravka podatkov, ki se nanašajo nanje, v skladu z zakonom z dne 6. januarja 1978.