Moc polnilnika - ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005,
Laptop Računalnik stik Informacije

ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0

  RSS for computer part Katalog » Laptop » Moc polnilnika » Moj racun  |  Vsebina kosarice  |  Nakup   

42.104 € 36.48€

Izdelek na zalogi. 6 mesecev garancije
ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 Popis :

ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0

100-240V 1.3A 50-60HZ

19V 3.95A

DCWP CM-2

#2 ADP-75SB AB

Kategorie : Moc polnilnika

Simptomi napako PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 polnilnika.

Ne obstati bedastoča z majhno zeleno luč za polnilnik Če vaš prenosnik ne bo spremenila PACKARD, smo vedno videti polnilec očitno deluje, ko je krmljenje ne PACKARD računalnik. To je nemogoče, da vklopite računalnik, lahko izhajajo tudi iz matične plošče ali električnega priključka. Najlažji način je, da preizkusite svoje polnilnika PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 z voltmetrom pred nakupom drugega.

Obstajajo tudi občasno okvaro ali polnilnik PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 izklopi po nekaj minutah ali urah uporabe, vendar pazite, lahko prihajajo iz matične plošče.

Pozornost s cons, če računalnik se izklopi, ko se premikate PACKARD priključek za napajanje, zato je pogosto priključek na matični plošči je poškodovan.

Spremenite svoj polnilec PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0

Prepričajte se, da je konica, saj lahko moč PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 iste znamke in isti model, včasih ADP-75SB AB dvigalko (namig) drugačen.

Bodite previdni, kot so jakost toka in napetosti ali glasovalnih polnilnik ..... Če niso enaki, lahko pa zalege vaš motherboard.

Čeprav to ni obvezno, se prepričajte, da vaš polnilec reference ADP-75SB AB PACKARD tekmo. Vendar pa se lahko enak model se uporablja kot sklicevanje in različnih blagovnih znamk polnilnika.

Nasveti.

Izogibajte se vaše prehrane v sobah preveč vroče in vlažno. Če ne uporabljate računalnika PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 ga izključite iz stene in ne poskušajte uporabljati na zemljišču, sprejeti, ali še bolje, ne le priključite na UPS in boj proti strele električne razlike.

Izogibajte se previsoki polnjenje PACKARD moti pretresen (tako kot vse elektronike), vendar pod nogami ne zadeti.

Ne postavljajte žice v prehodu na nevarnost, da bo nekdo sprejme noge in v primeru električnega priključka na matični plošči.

Nikoli ne bi polnilnik na peščenih območjih. (Plaža itd ....)

Prav tako bi bilo pametno uporabiti ta polnilec PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0 za strojno opremo in ne na drugem računalniku, ki bi imel podobne povezave, ne da bi enake električne lastnosti, bi lahko močno poškoduje računalnik in napajalni PACKARD.

 ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0

 ADP-75SB AB PACKARD BELL ARES GP2 AP2T0


Izdelek nadaljnjo prodajo. 100% Delovna - 100% testiran. Dobava: 4 dni

Novo: Get nov izdelek za isto ceno na prošnjo za komentar o nakupu (podaljšani čas dostave: 18 -22 dni za nov izdelek)


  Hitro iskanje


 
6 mesecev garancije


Dobava: 4 dni
  Kosarica  
0 artiklov